IJssmaken

Vers ambachtelijk schepijs

MijnIJs is onderdeel van MijnPartyservice BV en produceert zijn eigen vers ambachtelijk schepijs. Al vele jaren zijn wij geïnteresseerd in lekker schepijs en na jaren ons erin verdiepen hebben we van onze passie ons werk gemaakt. In onze productieruimte maken wij 30 vaste smaken vers ambachtelijk schepijs, maar wij kunnen ook andere smaken voor jou maken op aanvraag.

Ons assortiment

Gelatosorbet ijs en yoghurt ijs zitten alle drie in ons assortiment. Zowel de klassieke smaken vanille, aardbeien en chocolade als ook de ijsspecialiteiten zoals witte chocolade, Licor 43, tiramisu en cookie-ijs zitten in ons assortiment. In ons schepijs zitten verse natuurlijke producten verwerkt en wij werken met zo min mogelijk met toevoegingsmiddelen.
Ons vers ambachtelijk schepijs is vervaardigd met hoge kwaliteit ingrediënten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke smaak en kleurstoffen.”

Soorten en smaken schepijs

Ons vers ambachtelijk schepijs is vervaardigd met hoge kwaliteit ingrediënten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke smaak en kleurstoffen. We zien namelijk dat consumenten het steeds belangrijker vinden op hun gezondheid te letten en natuurlijke producten nemen dan ook sterk aan populariteit toe. Voor ons als MijnIJs is dit ook erg belangrijk, omdat wij alleen maar het beste voor onze klanten willen. Hieronder kun je onze ijssmaken vinden. De smaken zijn verdeeld in de klassieke ijssmaken, de ijsspecialiteiten en het yoghurt ijs.

Klassiek

aardbei
ananas
banaan
blauwe banaan
bosbes
bosvruchten
chocolade
citroen
framboos
groene appel
hazelnoot
karamel
kers
kokos
malaga
mango
meloen
mokka
perzik
pistache
sinaasappel
straciatella
vanille

Specialiteiten

aardbei milkshake ijs
bubble gum
butterscotch
red-velvet
champagne
cookie-ijs
groene thee
kirschwasser
koffie-ijs
licor 43
maracuja
nocciolotta
tiramisu
walnoot
whiskey cream
witte chocolade
witte sesam

Yoghurt

yoghurt ijs naturel
yoghurt ijs amarene
yoghurt ijs aardbei
yoghurt ijs sinaasappel
Wij willen dat de klant altijd hoge kwaliteit en vers ambachtelijk schepijs krijgt. Ons ijs is dus altijd gegarandeerd puur en vers.”

De bereiding van schepijs

De manier waarop wij ons vers ambachtelijk schepijs bereiden is volgens de ouderwetse manier. In onze productieruimte is er een professionele pasteurisatiemachine en ijsmachine te vinden. Deze worden zeker in de lente en zomer dagelijks gebruikt. Verschillende grondstoffen voor gelato en sorbet ijs worden hierin gemaakt. Daarna worden de verschillende smaken bereid in onze ijsmachine.

Vanwege het ouderwetse proces maken wij ijs waarin weinig lucht zit. In het seizoen hebben wij altijd een voorraad van de populaire smaken, maar de andere smaken maken wij op aanvraag. Dit omdat wij willen dat de klanten altijd hoge kwaliteit vers ambachtelijk schepijs krijgen. Gegarandeerd is ons ijs dus altijd puur en vers.

De manier waarop wij ons vers ambachtelijk schepijs bereiden is volgens de ouderwetse manier.”

Verpakking

Het vers ambachtelijk schepijs van MijnIJs is te verkrijgen in 2,5 liter bakken. Deze pakken zijn verzegeld gesloten met een deksel. Uit 1 liter kunnen zo’n 14 tot 15 bollen ijs worden geschept. Bij een bestelling van een ijscokar zonder voorkeur van bepaalde ijssmaken zullen wij altijd ervoor zorgen dat er verschillende soorten vers ambachtelijk schepijs zullen zijn. Dit omdat wij dan ook halve bakken voor een bepaalde aanvraag kunnen produceren.
Wil je een bestelling plaatsen, of heb je vragen over Mijnijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina”

Prijzen

Een liter  ijs (klassieke smaken en  yoghurt ijs): € 6,56
(wij leveren in 2,5 liter bakken)

Een liter ijs (ijsspecialiteiten): € 9,56
(wij leveren in 2,5 liter bakken)

Slagroom met suiker (merk: Hollandia): € 6,95

IJshoorntjes: € 22,50 (doos van 304 stuks)

Topping chocolade, aardbei, mango (per fles): € 6,95

vers ambachtelijk schepijs
Vers ambachtelijk schepijs
ijsboletjes
IJsbolletjes
vers ambachtelijk schepijs
Vers ambachtelijk schepijs
vers ambachtelijk schepijs
Vers ambachtelijk schepijs

CONTACT OPNEMEN.

Mobiel (bij geen gehoor)
Sue: +31 6 41959511 / Ivo: +31 6 54243940